U bent hier:

Gratis workshop GRIP op 15 november!

GRIP op veranderen!

Datum: donderdag 15 november 2018
Tijd: 14.30 17.00 uur (na afloop tijd om na te praten)
Locatie: Restaurant De Hoge Weide, Ab Harrewijnstraat 45 te Utrecht

Ken je dat?

Dat je veel tijd, geld en energie investeert in een nieuwe werkwijze, training of ander gedrag en dat het verspilde moeite blijkt te zijn? Denk bijvoorbeeld aan moeizame cultuurveranderingen of LEAN implementaties die stilvallen, waarna de organisatie terugvalt in het oude ineffectieve gedrag.

In plaats van tijd en geld te besparen heb je een hoop gedoe en ben je uiteindelijk geen meter opgeschoten. Geen besparing, hetzelfde gedrag, hetzelfde klantrisico.Herkenbaar? Zo ja, dan nodig ik je uit voor mijn workshop: GRIP op veranderen. Je gaat in ieder geval met praktische tips naar huis die je effectiviteit aanzienlijk kunnen vergroten. En ook wel leuk, ik zal mezelf niet sparen.

Voor wie?
Deze workshop is voor iedereen die oplossingen zoekt voor veranderingen die te weinig opleveren. Leiders van verandering, teammanagers die hun team op sleeptouw willen nemen en veranderprofessionals.

Programma:
Op een luchtige en makkelijke manier zal ik proberen inzichten en tips te delen. In een interactieve workshop komt de theorie voorbij, maar de praktijk is leidend. Ik zal hierbij ook putten uit eigen successen en mislukkingen. En hoop ook jouw ervaringen te bespreken.Tijdens de workshop verbind ik het daadwerkelijk anders doen met het voornemen tot veranderen. Zowel op individueel niveau als op team of organisatie niveau. Onderwerpen:

  • Hoe realiseer ik ander gedrag bij één iemand? Mbv het ABC-beïnvloedingsmodel;
  • Hoe realiseer ik ander gedrag bij teams en andere cultuur?
  • Wat betekent dit voor succes van ons verandertraject?

Tot donderdag 15 november 2018.

Contact ons

Stuur ons een e-mail