Top-organisatie in 3 stappen.

Operational excellence is het beste te typeren als een continu proces waarin dag in dag uit stapjes en stappen gemaakt worden om verbeteringen in de productie te bereiken. Dag in dag uit stappen zetten en effectief samenwerken is niet radicaal, maar iedere week een procent verbetering is dat wel.

In eerste instantie gaat het om verbeteringen in het proces en de activiteiten zelf, maar als er stappen gemaakt worden in de volwassenheid dan worden er stappen gemaakt in de ketenprocessen, de dienstverlening, het management en leiderschap, de cultuur en het gedrag van de operationele organisatie. VeranderVisie werkt met LEAN en OBM (Organisational Behavior Management), twee methoden die elkaar versterken op weg naar een High performance organisation (HPO). Continue verbeteren dient een filosofie en cultuur te zijn bij ieder bedrijf.

In de huidige tijd is het voor uw bedrijf van belang om voortdurend op het scherpst van de snede te concurreren. Een geoliede operationele uitvoering is daarom belangrijk. VeranderVisie is ervaren in het doorvoeren van veranderingen in organisaties. Effectief verbeteren is meer dan een korte sprint. Op de lange duur komt het aan op leiderschap en gedrag.

Graag een keer sparren bij een kop koffie? Laat het ons weten.