U bent hier:

Een mooie illustratie van het effect van goed sturen op houding en gedrag, gewoon: doen zoals afgesproken. Door het rooster volgen volgens afspraak was er een besparing mogelijk van vier fte! En nog plezier bij het implementeren ook!

Lees verder

Hoera, we hebben een nieuw contract!! Dit credit card bedrijf was terecht blij met een mooie opdracht, maar hoe gaan we de SLA's halen? Het is een verdubbeling van onze werklast!

Lees verder

Een verzekeringsbedrijf wil zich blijvend veranderen. Continu verbeteren is één van de hefbomen om dit te bereiken. Na een aarzelend begin volgt een krachtige ontwikkeling.

Lees verder

Vragen om een betere kwaliteit en er dan één keer per maand, ruim na afloop van de maand (!), aandacht aan besteden. Dat levert geen betere kwaliteit op.

Lees verder

Bij de ICT-afdeling van een grote consumptief krediet verstrekker was een jaarplan 2010 nodig dat gedragen werd door de directie en door de medewerkers. De afdeling heeft ...

Lees verder

Hoe verbeter ik mijn HR-processen met 30% zodat ik de groei van de organisatie op kan vangen met mijn huidige team? Dat was de vraag die de HR-manager van een groot internationaal chemisch bedrijf zich stelde.

Lees verder