U bent hier:

VeranderVisie QuickScan

Hoe ben jij tot nu de coronacrisis goed doorgekomen?

De eerste stofwolken van de coronacrisis zijn neergedaald en mijn visie is dat het nu belangrijker is dan ooit om te weten waar je organisatie staat.

Je wilt je business unit, afdeling en team beschermen, op orde krijgen en misschien weer laten groeien. Maar waar steek je je tijd, geld en energie in? De VeranderVisie QuickScan geeft je snel inzicht.

Met de QuickScan krijg je een ‘foto’ van je organisatie weergegeven in een zogenaamd spindiagram. Zo heb je in één foto het overzicht en een duidelijk antwoord waar je staat.

Omdat het hectische tijden zijn benoemen we de drie meest kansrijke interventies om grip te krijgen (en nee, dat zijn niet drie diensten die ik “toevallig” lever). Met de drie interventies geef je duidelijk richting aan je organisatie en team en kom je sterker uit de crisis dan dat je er in ging!

Hoe werkt de VeranderVisie QuickScan?

Omdat snelheid in coronatijden essentieel is wordt de VeranderVisie QuickScan, indien mogelijk, in één week afgerond en gepresenteerd.

De VeranderVisie Quickscan bestaat uit een aantal stappen. In de voorbereiding worden alle praktische afspraken gemaakt en ingepland. Daarna starten we met een kick off voor alle betrokken. Aan de hand van een korte uitleg worden alle deelnemers direct meegenomen in het doel, nut en aanpak van de VeranderVisie QuickScan.

Met behulp van een uitgekiende vragenlijst, ingevuld door medewerkers en management, en door op de werkvloer te observeren wordt de foto van de huidige werkwijze en problematiek opgetekend! De interviews met diverse medewerkers en managers completeren het beeld.

Naast de VeranderVisie QuickScan Basis bieden wij aan in een aantal varianten:

  1. De VeranderVisie QuickScan Basis.
  2. De VeranderVisie QuickScan Extra uitgebreid.
  3. De VeranderVisie QuickScan Resultaatafspraken.

Wil je je afdeling of team goed prepareren voor de komende tijd, nodig me dan uit voor een strategische sessie.