U bent hier:
  • Najaar: workshop TeamBoost!

Najaar: workshop TeamBoost!

Beste teammanager, ken je dit? Je worstelt met de spagaat tussen operationeel leveren en dagelijks verbeteren. Je ziet allerlei zaken die beter kunnen, maar hebt zoveel operationele taken dat je er niet aan toe komt. Voor je het weet ben je aan het worstelen en kom je niet meer boven. Langzaam verdwijnt je energie in de dagelijkse tredmolen en ben je alleen nog bezig met brandjes blussen. Gevolg: zowel je medewerkers als je manager ontevreden. En jij zelf ook.

Sinds jaar en dag ben ik geïntrigeerd waarom het sommige managers wel lukte om stevige prestaties te leveren en anderen niet. Waarom lukt het soms wel om te verbeteren en andere keren niet. Veel teammanagers groeien door vanuit het team en worden dan aan hun lot overgelaten. Sommige teammanagers komen in een nieuwe baan en hebben moeite om hun weg te vinden in de nieuwe organisatie. Meestal zijn het slimme mensen, vaak ook met ervaring. En toch veranderen geïnspireerde teammanagers vaak in worstelaars.

In de afgelopen jaren heb ik mijn ervaringen in een methode vertaald zodat ik deze verder kon verbeteren, uitbreiden, toetsen en gestructureerd toepassen. In mijn opdrachten heb ik de aanpak keer op keer toegepast en verder verfijnd.  In samenspraak met mijn opdrachtgevers en met steeds meer grip op de resultaten. Een combinatie van bewezen wetenschappelijk onderbouwde methoden en technieken, verfijnd door de beste managers bij grote en middelgrote bedrijven. Samengesteld voor het beste resultaat en aangevuld met mijn eigen ervaringen op organiseren van teams en het realiseren van verbeteringen.

In de TeamBoost sessies vertel ik je de 7 simpele principes uit mijn methode. Met TeamBoost! wordt jouw team een motor voor de verandering in je bedrijf.

Ik hoop dat je er in het najaar bij kunt zijn. Hopelijk tot dan.

Contact ons

Stuur ons een e-mail