U bent hier:

Dirk-Jan Swinkels

Directeur en mede-oprichter van VeranderVisie.

Opdrachtgevers hebben mij als volgt gekenmerkt: inspirerend, praktisch, rationeel, doelgericht, stressbestendig, prettig in de omgang en communicatief vaardig. Een bruggenbouwer die in staat is binnen politieke verhoudingen draagvlak te creëren voor het realiseren van structurele procesverbeteringen.

Ik ben een ervaren en gedreven interim- en projectmanager en werk op het snijvlak van procesverbetering, organisatieverandering en bedrijfsinrichting. Ik houd van klantgerichte, eenduidige, efficiënte en effectieve processen die het mogelijk maken te sturen op kwaliteit en klanttevredenheid. Centraal in mijn aanpak staat opzetten en doorvoeren van (proces) veranderingen en het realiseren van de baten.

Resultaatgebieden: Prestatie gericht werken, operationele administratieve (klant) processen, ICT, Facilitaire dienstverlening. Het organisatiebelang staat voorop maar altijd in samenhang met de persoonlijke inzet. Ik denk in grote lijnen en kleine stappen, breng structuur in processen en organisaties en ben in staat om op alle niveaus te communiceren.