U bent hier:

Partners

Wij hebben een aantal partners waarmee wij graag en vaak samenwerken. Deze samenwerkingen zijn gebaseerd op vertrouwen, geloof in elkaars kwaliteit en geloof in elkaars toegevoegde waarde voor de klant.

Het credo van ADRIBA is shaping performance. Performance, ofwel prestaties, staan bij ADRIBA centraal. Het uitgangspunt is daarbij een prestatievraagstuk binnen een organisatie. Vandaar onze connectie met de Faculteit der Economische Wetenschappen en Bedrijfskunde. Het verbeteren van prestaties zien wij het best verlopen via het principe van shaping. Ofwel; iedere keer een stapje beter. We stellen daarbij hoge doelen, maar beginnen met een laag subdoel. Net als de topsporter die de lat steeds hoger legt en uiteindelijk tot topprestaties komt, maar uiteindelijk wel met een realistisch en haalbaar subdoel aan de training begon.

De missie van De Inzichtenpraktijk is mensen verbinden en relaties versterken. Wil je binnen je team of in de organisatie meer samenwerking, open communicatie, effectiviteit, plezier, pro-activiteit en resultaat? De Inzichtenpraktijk helpt je team en organisatie naar een hoger plan!

Simplifying Process Improvement

De missie van Engage Process is om teams in staat te stellen bij te kunnen dragen aan de kracht van uw organisatie door het verstrekken van een platform voor procesoptimalisatie. Onze oplossingen elimineren de behoefte aan langdurige consulting projecten met specialisten door hun methodes te verwerken in toegankelijke en makkelijk te gebruiken tools. Dit resulteert erin dat de teams binnen uw organisatie in staat zijn hun eigen processen te modeleren, analyseren en te verbeteren. Dit zorgt voor uniformiteit, creëert eigenaarschap en bevordert de acceptatie op de werkvloer.

MKPC: de kracht van resultaat- en mensgericht verbeteren! In onze visie komen duurzame, blijvende verbeteringen in een organisatie alleen tot stand door gebalanceerd aandacht te geven aan de drieluik van Continue (proces) Verbeteren. In onze overtuiging krijgt het inhoudelijk goed toepassen van de methode (Lean Six Sigma) alleen blijvende meerwaarde als de betrokken mensen hierin gekend en erkend worden.