U bent hier:

VeranderVisie

Wij helpen organisaties met het verbeteren van hun operationele dienstverlening. Al sinds de oprichting van VeranderVisie (in 2003 door Walter Okhuijsen en Dirk-Jan Swinkels) staan effectief veranderen en verbinding centraal in ons denken en doen. Verandering is niet het doel. Het gaat om het resultaat voor de klanten, de continuïteit van de organisatie en het welzijn van de medewerkers.

Verandering kan pas succesvol zijn als er verbinding ontstaat tussen de verschillende elementen van de organisatie: tussen strategie en implementatie, tussen zakelijk en persoonlijk, tussen mens en organisatie, tussen plan en uitvoering, tussen diagnose en ontwerp, en tussen focus en energie. Dit doen we door een aanpak die zowel gericht is op de “harde” bovenstroom van de organisatie als op de “zachte” onderstroom van samenwerken. Dit komt tot uiting in onze expertise en dienstverlening:

  • analyseren en invoeren van verbeterde processen;
  • ontwikkelen van teams;
  • realiseren van coachend leiderschap; en
  • ontwikkelen van operational excellence.

We zijn ervan overtuigd dat een goede samenwerking aan de basis ligt van goede operationele resultaten en continue verbetering. Net zo belangrijk vinden we dat een goede samenwerking ervoor zorgt dat mensen plezier hebben in hun werk en dat ze voortdurend uitgedaagd worden. We wensen oprecht dat het werk dat mensen doen bijdraagt om te floreren in het leven.

Effectief samenwerken en continu verbeteren door professioneel werken met veel plezier en passie.