U bent hier:
  • Terugblik: 22 maart 2018.

Terugblik: 22 maart 2018.

Geslaagde workshop GRIP op veranderen!

Op 22 maart heb ik een interactieve workshop GRIP © gegeven. GRIP staat voor Gedragsverandering Realiseren In de Praktijk. Gemiddelde beoordeling 8,5!

Inhoud van de workshop: hoe zorg ik dat medewerkers wél doen wat afgesproken is!

Op diverse momenten tijdens de sessie was het leuk om terug te kijken met in het achterhoofd de net opgedane nieuwe kennis. Veel veranderingen lopen vast door gebrek aan grip op gedrag. Er wordt veel aandacht besteed aan gedrag, maar meestal op een ineffectieve manier. Eén deelnemer verwoordde het als volgt: ,,Dus eigenlijk heb ik al die tijd heel veel energie gestoken in iets wat niet werkt en heb ik tegelijkertijd de makkelijke acties die wel effectief zijn gebagatelliseerd?"

Enkele evaluaties van deelnemers:

  • Praktisch toepasbaar. Heel concreet om op een andere manier aan de slag te gaan!
  • Juiste interactie en voorbeelden.
  • Geeft concreet invulling aan het idee: Doorpakken!

Eén van de beloftes van de workshop is dat je anders gaat kijken naar de wereld vanaf het moment dat je naar buiten gaat. Dit was volgens de deelnemers gelukt. Pas wel op, want je krijgt ook meteen andere dingen terug dan je gewend bent.

Als je na het lezen van dit korte verslag graag meer informatie wil, laat het dan weten s.v.p. Ik kan je er zelf meer over vertellen, maar nog beter enkele oud-deelnemers kunnen dat veel beter. Ze zijn graag bereid om extra toelichting te geven. 

Meld je hieronder aan voor de volgende sessie! 

Contact ons

Stuur ons een e-mail